Sponsorinformatie

De activiteiten van BSF zijn gedreven door de ideologische doelstellingen van de medewerkers. We zijn onafhankelijk en hebben geen commerciële belangen bij (potentiële) opdrachtgevers. Om deze redenen is de Stichting BioSFeer dan ook vrijgesteld van btw. Om dit in stand te kunnen houden, zijn we voortdurend op zoek naar sponsoren en donateurs voor ons werk. Vindt u ons werk belangrijk? Dan kunt u onze projecten financieel ondersteunen door een gift over te maken op de rekening van BSF:

tnv St. Biosphere Science Foundation, Otterlo

U kunt met uw gift de stichting als geheel steunen, maar ook aangeven voor welk project uw bijdrage bestemd is.

Voor giften vanaf 50 euro ontvangt u “De vogels van het winterbos” of “Hoe werkstress werkt” cadeau. U kunt uw keuze kenbaar maken via email (info[at]stichtingbiosfeer.nl).

Projectsponsoring

Voor sommige projecten zijn we als onderdeel van het project-programma actief sponsoren aan het werven. Op dit moment is dit van toepassing voor de realisatie van de anatomische vogelatlas. Hiervoor zoeken we partijen die bepaalde soorten willen sponsoren, maar ook nog hoofdsponsors. We komen graag persoonlijk bij sponsors langs om ze meer te vertellen over het project en kennis te laten maken met de variatie in lichaamsbouw en levenswijzen in de vogelwereld.